Anders, Harris och Elin nya på partidistriktet.

 

Nytt_pa_pd

Partidistriktet vässar sin organisation och har förstärkt med två ombudsmän. Dessutom har vi en ny verksamhetsassistent.    

Elin Engdahl kommer att arbeta på organisationssidan där ett intensivt arbete pågår med att stärka upp vår organisation från gräsrötterna och uppåt. Elin kommer med massa erfarenhet från riksdagen, S-kvinnor, kommunpolitiken och SSU. 

Anders Malmström kommer att arbeta med kommunikation och bistå förtroendevalda från alla delar i vår organisation med hjälp för att nå ut. Anders är utbildad journalist och har en bakgrund bland annat från Skånska dagbladet, Sydsvenskan, SVT och föreningen för grävande journalister. Han har tills nyligen arbetat som politisk sekreterare i Malmö Stad. 

Äntligen har vi också en ny verksamhetsassistent på plats som kommer att hålla ordning på ekonomin och medlemssystemet och samtidigt stötta distriktsstyrelsen och de skånska arbetarekommunerna.

Harris Chema har ett förflutet som behandlingsassistent i Malmö stad och har snart avslutat sina studier som redovisningsekonom.  Vi hälsar dem alla tre varmt välkomna.

Anders Svärd

DELA!

SOCIALDEMOKRATERNA SKÅNE
Olof Palmes Plats 1
214 44 Malmö
Tel: 040 – 660 73 00
skane@socialdemokraterna.se
www.socialdemokraternaskane.se
www,facebook.com/SocdemSkane