Tre studietillfälle att se framemot.

 

HF_arg-2

Margareta L Eriksson, ombudsman med ansvar för studier tipsar om årets guldkorn i studieplanen. Här är de som hon skulle vilja slå ett extra slag för. Gör plats i kalendern redan nu.  

1. Skånsk politikerhelg, som äntligen är tillbaka efter pandemin och äger rum den 26 augusti. Som vi har längtat! Temat för i år blir Social demokrati. 

2. Vad vill Socialdemokraterna med…? Ett helt nytt inslag med temakvällar som kommer att arrangeras på olika platser i Skåne med fördjupningar och diskussioner kring klimatet, landsbygden och allmännyttan.

3. Facket och politiken. En utbildning som känns mer angelägen än någonsin. Tipset är att anmäla sig i god tid. Platserna kan ta slut… 

Din arbetarekommun arrangerar tillsammans med ABF lokala steg 1-utbildningar med jämna mellanrum men kan i vissa fall också arrangera andra typer av utbildningar och cirklar efter önskemål från dig som medlem. Studieorganisatören i din arbetarekommun hjälper också till att rekrytera och anmäla in till övriga utbildningar som arrangeras på partidistriktet. Mer information hittar du på vår hemsida:
skane.socialdemokraterna.se

Anders Svärd

DELA!

SOCIALDEMOKRATERNA SKÅNE
Olof Palmes Plats 1
214 44 Malmö
Tel: 040 – 660 73 00
skane@socialdemokraterna.se
www.socialdemokraternaskane.se
www,facebook.com/SocdemSkane